Paikalliset | 24.08.2023 08:53

Paattisille muistolehto 70 tuhkan hautaamiseen

Paattisille muistolehto 70 tuhkan hautaamiseen

Alueelle on varattu ensi vaiheessa tila 70 tuhkan hautaamiseen. Aluetta voidaan myöhemmin laajentaa itään päin.

Paattisten hautausmaalle on valmistumassa muistolehto tuhkien hautaamiseen.

Muistolehtoalue sijaitsee kirkon eteläpäädystä Paattistenjoelle päin laskeutuvan pääkäytävän vasemmalla puolella uurnahautakorttelin ja arkkuhautakorttelin välissä.

Alueelle on varattu ensi vaiheessa tila 70 tuhkan hautaamiseen. Aluetta voidaan myöhemmin laajentaa itään päin.

Lehtoon on pystytetty pylväsmallinen nimikivi. Siihen voidaan kiinnittää nimilaatat 48 vainajalle. Nimilaatan kiinnitysoikeus on 25 vuotta.

Nimikiviä voidaan alueelle pystyttää myöhemmin tarvittaessa lisää.

Tuhka haudataan muistolehtoon ilman omaisten läsnäoloa. Tuhkan tarkkaa sijoituspaikkaa tai hautaamisajankohtaa ei kerrota. Hautauksia tehdään kerran kuukaudessa toukokuulta joulukuulle. Omaiset voivat halutessaan kiinnityttää yhteismuistomerkkiin nimilaatan, jossa on vainajan nimi sekä syntymä- ja kuolinvuosi. Nimilaatan voi tilata vain niille vainajille, jotka on haudattu kyseiseen muistolehtoon.

Paattisten kirkkoherra Jukka Järvensivu kertoi, että muistolehto siunataan käyttöön Mikkelinpäivänä 1. lokakuuta pidettävässä jumalanpalveluksessa.

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2023 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.