Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2023 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.
Paikalliset | 21.09.2023 10:24

Kaukolämmön hinta nostaa kiinteistöjen kustannuksia

Kaukolämmön hinta nostaa kiinteistöjen kustannuksia

Kiinteistöliiton Indeksitalo-selvityksen mukaan kuntakohtaiset kiinteistökustannukset ovat nousseet tänäkin vuonna voimakkaasti. Yksi tekijä kasvaneiden kustannusten taustalla on kaukolämpö, joka vaikutti nousuun etenkin Turun seudulla. Suhteellisesti kovin korotus, 19 prosenttia, nähtiin Liedossa, jossa lämmityskustannus nousi 1,58 euroon neliöltä.

Lue lisää

Paikalliset | 21.09.2023 10:21

Glampingia Saukonojalla

Glampingia Saukonojalla

Voisitko kuvitella lähteväsi telttailemaan ilman telttaa, makuupussia tai makuualustaa? Glamping eli glamorous camping on nostanut suosiotaan viime vuosina. Kyseessä on retkeilytapa, jossa yövytään valmiiksi pystytetyssä, kauniisti sisustetussa ja lämmitetyssä teltassa.

Lue lisää

Paikalliset | 21.09.2023 10:18

Terveysaseman sisäilmaongelman syitä selvitellään

Terveysaseman sisäilmaongelman syitä selvitellään

Liedon terveysaseman katolle on ilmestynyt keltainen teltta. Mistä on kyse, Liedon kaupungin energiapäällikkö Marko Tähtinen?

Lue lisää

Paikalliset | 21.09.2023 10:16

Rusko oikoo kaatopaikkaan liittyviä syytöksiä

Rusko oikoo kaatopaikkaan liittyviä syytöksiä

Ruskon kunta kumoaa väitteet, joiden mukaan Kaharintien kaatopaikkaa (ns. Päällistön kaatopaikka) olisi ollut täysin “villi länsi”. Yhdyskuntajätteen kaatopaikan perustamisesta on päätetty valtuustossa kesällä 1969 ja esimerkiksi sen sulkemisesta ja jatkosta maankaatopaikkana joulukuussa 1984.

Lue lisää

Paikalliset | 14.09.2023 10:06

"Jos tuetaan, pitää sen olla tasapuolista"

Pian alkaa rytistä, muistaa lietolaisen Rakennusliike Nummelan toimitusjohtaja Hannu Nummela ajatelleensa. Kevättalvella rakennusalan sisältä kantautuivat huhut, ettei suunnittelijoilla ole töitä. Ja jos alkupää sakkaa, tietää se dominoefektiä läpi ketjun.

Lue lisää

Vanhemmat uutiset
Näköislehti