Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.
Paikalliset | 11.08.2022 11:44

Neuvola muuttaa remontin tieltä

Neuvola muuttaa remontin tieltä

Neuvola muuttaa huomenna perjantaina pois nykyisistä tiloistaan Liedon terveysasemalta. Syynä muuttoon on ensi viikolla alkava remontti.

Väistötilat sijoitetaan terveysaseman ja Härkätien keittiön takana olevaan parakkiin, missä toimi aiemmin infektiovastaanotto.

Lue lisää

Paikalliset | 11.08.2022 11:35

Keskuskoulun takaa puretaan rivitaloja

Keskuskoulun takaa puretaan rivitaloja

Opintiellä Liedon lukion ja keskuskoulun takana olevat kaupungin omistuksessa olevat rivitalot puretaan. Purkujen tarkoituksena on tehdä tilaa uudelle keskuskoulun rakennukselle. Tulevaisuudessa koulu rakennetaan nyt purettavien rivitalojen alueelle Liedon koulukeskuksen ja Hämeentien välisen metsän reunassa.

Lue lisää

Paikalliset | 11.08.2022 11:26

Karting-kisaviikonloppu oli kiireinen

Karting-kisaviikonloppu oli kiireinen

Kävellessä mäkeä ylös kohti Paimion karting-rataa voi jo kuulla sieltä kantautuvien moottorien äänet. On ensimmäinen testipäivä elokuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävää Rotax Max Challenge -kartingsarjan osakilpailua varten. Paimion kisa on ensimmäinen kerta vuosiin, kun vastaavan tason kilpailut järjestetään Varsinais-Suomessa.

Lue lisää

Paikalliset | 11.08.2022 10:53

Elokuu on kesähäiden aikaa

Elokuu on kesähäiden aikaa

Häät ovat tärkeä osa Liedon seurakunnan kesää. Kesähäitä säestää yhteensä viisi kanttoria, kun Liedon kirkon lisäksi mukana ovat seurakuntaliitoksen myötä Auran, Tarvasjoen ja Littoisten kirkot.

Lue lisää

Paikalliset | 04.08.2022 11:44

Varkaita Liedon Asemalla

Varkaita Liedon Asemalla

Lieto Liedon Asemalla Pahkalaukkaantiellä murtauduttiin viime viikon maanantain ja keskiviikon välillä Leena Tervahartialan kotipaikkaan. Tervahartiala kirjoitti asiasta paikallisessa Facebook-ryhmässä varoittaen asiasta muita alueen asukkaita.

—Menin keskiviikkona kotipaikkaani ja järkytyin. Ovi oli murrettu ja koko paikka sekoitettu.

Lue lisää

Vanhemmat uutiset
Näköislehti