Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.

Urheilu | 22.04.2021 08:26

Liedon Läpsyttely tuo sprinttisuunnistajat Liedon keskustaan

Liedon Läpsyttely on suunnistuksen sprinttimatkojen lähikilpailu, joka järjestetään Liedon keskustassa ensi sunnuntaina. Suomen Suunnistusliiton kehittämä lähikilpailu on kuntorastien kilpailuversio. Lähikilpailu on järjestelyiltään yksinkertaisempi ja kevyempi verrattuna kansallisiin kilpailuihin.

Lue lisää

Urheilu | 08.04.2021 08:14

Agilitykisat vietiin läpi tiukoilla turvatoimilla

Lieto Viime viikon lehdessä (TT 1.4.) lukija ihmetteli etukäteen Turun Seudun Agilityurheilijat ry:n järjestämiä pääsiäisen agilitykilpailuja ja epäili seuran kiertävän koronaviruspandemian aiheuttamia kokoontumisrajoituksia. Kisat pidettiin Tuulissuolla seuran omistamassa agilityhallissa. TSAU:n puheenjohtaja Anri Saarinen valaisi kisojen alla ja niiden jälkeen tapahtuman taustoja.

Lue lisää

Urheilu | 01.04.2021 08:26

Tarvasjoelle halutaan suurempi urheiluhalli

Tarvasjoki Tarvasjoen koulun tuleva liikuntahalli herättää kysymyksiä. Tarvasjoen Urheilijat on lähettänyt Liedon kunnanhallitukselle muistutuksen, jossa kiinnitetään huomiota hallin pinta-alaan sekä siihen, että hallissa ei ole kuntosalia.

Lue lisää

Urheilu | 18.03.2021 09:13

SBS Lieto jatkaa 2. divarissa myös ensi kaudella

SBS Lieto jatkaa 2. divarissa myös ensi kaudella

SBS Liedon miesten edustusjoukkueen ensimmäinen kausi salibandyn miesten 2. divisioonassa jäi lopulta tyngäksi. Lieto ehti pelata sarjaa vain viisi kierrosta ennen sen keskeytymistä.

Lue lisää

Urheilu | 25.02.2021 08:44

Smoked Lemon ei ole vielä hävinnyt

Smoked Lemon ei ole vielä hävinnyt

Tienoo Neljä kilpailua, neljä voittoa. Lietolaisen Harri Koivusen valmentama nelivuotias ruuna Smoked Lemon on taivaltanut kaviourilla häviämättä vielä koskaan. Viimeisin voitto tuli perjantaina Metsämäestä Olli Koivusen ajamana kilometriajalla 18,1a. Maarialaisen Terhi Poson valmentama Frankenstina (18,4a) oli lähdön kolmas.

Lue lisää

Vanhemmat uutiset
Näköislehti