Urheilu | 25.05.2023 12:41

MS Parman nuoret 22. sijalla Ruotsin Tiomilassa

MS Parman nuoret 22. sijalla Ruotsin Tiomilassa

Nuorten Tiomilassa juoksivat Topias Lautamäki, Jussi Ankelo, Lassi Ekström, Iina Päärni, Saana-Mari Ekström ja Eerika Lohtander.

Ruotsin perinteinen Tiomila juostiin tänä vuonna ennätyksellisen pohjoisessa eli Skellefteåssa, joka on lähes 800 kilometriä pohjoiseen Tukholmasta. Mukana oli normaalia vähemmän joukkueita pitkän matkan takia, mutta 145 joukkuetta oli kuitenkin lähtöviivalla.

MS Parman viesti kulki tasaisesti kärjen takana ja lopputuloksena oli 22. sija neljänneksi parhaana suomalaisjoukkueena. Nuorten viestin juostiin sekaviestinä, jossa mukana vähintään kaksi poikaa ja kaksi tyttöä. Topias Lautamäki oli 1. osuudella sijalla 54. ja kolmisen minuuttia kärjestä. Tuomas Ankelo nosti joukkueen sijalle 38 toisella osuudella. Neljännellä osuudella Iina Päärni ja ankkuriosuudella Erika Lohtander nostivat joukkueen sijalle 22. maalissa. Toisella ja kolmannella osuudella sai olla mukana kaksi juoksijaa, joista nopeimman aika laskettiin. Siten mukana olivat myös Lassi ja Saana-Mari Ekström.

Tulos oli aika lähellä odotuksia ja joukkue matkasi takaisin Suomeen monta kokemusta rikkaampana päästyään tutustumaan pohjoisen Ruotsin maastoihin aiemmassa keskimatkan kisassa sekä karttaharjoituksessa.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.