Urheilu | 13.07.2023 10:44

Ingves kolmen radan kilpailupäälliköksi

Ingves kolmen radan kilpailupäälliköksi

Iivari Ingves on toiminut Metsämäessä Turun Hippoksen hallituksen jäsenenä ja voittajahaastattelijana.

Ravipiireissä monissa tehtävissä meritoitunut maarialainen Iivari Ingves on valittu Turun, Forssan ja Tampereen raviratojen yhteiseksi kilpailupäälliköksi. Kilpailupäällikkönä Ingves aloittaa elokuun alusta.

Hän vastaa alueen kilpailutoiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä. Käytännön puolella kilpailupäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa sarjatarjonnan suunnittelu ja ravien ilmoittautumisten vastaanottaminen.

Vielä heinäkuun ajan Ingves toimii Vermon raviradan kilpailupäällikkönä. Tuossa tehtävässä hän aloitti maaliskuussa.

Lännen ratojen kilpailupäällikön uusi pesti avautui, kun Metsämäen kilpailusihteeri Henri Toiviainen siirtyi lietolaisen ravivaatevalmistajan Mira-Texin palvelukseen heinäkuun alusta lähtien.

Samaan syssyyn Teivon pitkäaikainen kilpailusihteeri irtisanoutui kesäkuussa ja Pilvenmäen ravirata on hankkinut keväästä 2023 lähtien kilpailupuolen sarjasuunnittelun sekä ilmoittautumisten vastaanoton Teivon raviradalta.

Lännen ratojen kilpailupäällikön tehtävä käsittää vuositasolla noin 80 ravipäivää ja useampia ennakkomaksullisia kilpailuja sekä suurkilpailuja. Suurkilpailuista kirkkaimpina alueella Kriterium, Suurmestaruus, Pohjoismaiden Mestaruus, Kasvattajakruunu ja Tammavaltikka.

— Tämä kilpailupäällikön tehtävä antaa mahdollisuuden keskittyä täysin kilpailutoimintaan ja sen kehittämiseen. Näen alueyhteistyössä paljon mahdollisuuksia ja synergiaetuja koko läntiselle raviurheilulle, taustoittaa Iivari Ingves päätöstään hakea uuteen tehtävään.

Ingves on aiemmin toiminut muun assa Turun ja Forssan raviratojen hallituksessa sekä äänityölöisenä muun muassa Metsämäen raveissa.

Tehtävää kohtaa osoitti kiinnostuksensa noin parikymmentä henkilöä.

— Valinnassa päästiin lopulta nopeasti maaliin. Kävimme hyviä keskusteluja tehtävää hakeneiden henkilöiden kanssa. Se vahvistaa näkemystä tehtäväkuvauksen mahdollisuuksista, kertoo Turun raviradan toimitusjohtaja Eeva Karvonen.

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.