Paikalliset | 02.03.2023 12:29

Hyvättyläntien vesijohtotyöt loppusuoralla

Hyvättyläntien vesijohtotyöt loppusuoralla

Vesijohdot takaisin maan alle. Maanrakennus Virjosen Jouni Miettinen (oik.) ja Kimmo Härmä olivat torstaina täyttämässä Hyvättyläntien ja Kuntoilijanlenkin risteyksen monttua. Täyttömaa tuotiin Tuulissuolta.

Liedon keskustassa Hyvättyläntien ja Kuntoilijanlenkin risteyksessä tehdyt vesijohtotyöt ovat viittä vaille valmiit.
Ruljanssi alkoi pari viikkoa sitten, kun Kuntoilijanlenkin päässä olevassa vesijohdossa todettiin vuoto. Vika saatiin korjattua, mutta töitä päätettiin jatkaa.
—Ajateltiin, että nyt kun maa on auki eikä tämän talven jäljiltä kovin roudassa, tehdään samalla vaivalla muitakin korjauksia, sanoo Liedon Veden vesihuoltopäällikkö Aki Teini.
Esimerkiksi Hyvättyläntien suuntaisen runkovesijohdon venttiilejä uusittiin ja liitososia paranneltiin. Myös terveyskeskuksen vesi- ja sulkujohtoja käytiin läpi.
Keskusta on haastava paikka vesijohtojen rukkaamiseen, Teini sanoo. Veden käyttäjäkuntaa on paljon ja esimerkiksi yrittäjien tarpeet erilaiset. Siksi töitä on tehty myös yöaikaan.
—Mutta nyt homma on kunnossa. Seuraavaksi laitetaan monttu umpeen ja saadaan taas katuvalot päälle, Teini jatkaa.
Korjaustöiden ajan Hyvättyläntien toinen ajokaista on ollut Kuntoilijanlenkin kohdalla pois käytöstä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2023 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.