Urheilu | 24.10.2019 08:45

Liedon Pallolla nappikausi

Liedon Pallolla nappikausi

Liedon Pallon naisten ja miesten edustusjoukkueiden kapteenit Nina Tetri ja Niklas Manderoos ovat tyytyväisiä. Kumpikin joukkue nousee sarjaporrasta ylemmäksi.

Liedon Pallon miesten ja naisten edustusjoukkueiden päättyneet kaudet onnistuivat mainiosti. Naiset voittivat Nelosen häviämättä otteluakaan. 18 ottelun maalisuhde oli 123—7. Joukkue nousee Kolmoseen.

Miesten joukkue voitti Vitosen lohkonsa ja nousee Neloseen. Miehet pelasivat 18 ottelua, joista voittivat 15 ja pelasivat tasan kolme ottelua.

—Naisten joukkueella ei ollut kaudelle asetettua tavoitetta. Halusimme pelata parhaan mahdollisen pelin jokaisessa pelissä, kertoo naisten joukkueen kapteeni Nina Tetri.

Vaikka joukkueen kesä tuntuikin sujuvan kuin unelma, oli joukkueen pelaajamäärä vähäinen. Mukana olikin myös juniori-ikäisiä pelaajia, jotka pian löysivät oman roolinsa joukkueessa.

—Saimme B-tytöistä vahvistuksia. Oli hienoa nähdä, miten he tulivat mukaan joukkueeseen.

Naisten jalkapallokausi on päättynyt, mutta futsalkausi on alkamassa. Laji on eri, mutta nopeatempoisesta futsalista on hyötyä myös jalkapallolle.

Miesten joukkueen selkeänä tavoitteena oli nousu. Joukkueen kapteeni Niklas Manderoos puhuu uuden ajan edustusjoukkueesta. Sen runkona on Liedon Pallon miesten kolmosjoukkue, joka aikoinaan pelasi Kutosessa.

—Isoin juttu oli joukkueen eteenpäinmeno. Joukkue kehittyi paljon. Kesällä oli jo nautinnollista pelata, Manderoos arvioi.

Miesten harjoittelukausi alkaa tammikuussa. Tavoitteena on, että pelaajat ovat täydessä 90 minuutin kunnossa heti uuden kauden alkaessa.

Jalkapallo on Manderoosille kesälaji ja kakkoslaji, eikä hän pelaa futsalia. Talvikauden täyttää käsipallon SM-liiga ÅIFK:n riveissä. Käsipallo on saanut Suomessa lisää näkyvyyttä, kun Riihimäen Cocks pelaa Mestarien liigaa uudessa hallissaan.

—Fudis on minulle hauskanpitoa, Manderoos sanoo.

Pekka Remes

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.