Paikalliset | 18.04.2019 07:00

Rusko ei tingi oleskelukatoksen paikasta

Rusko Kunnanhallitus yhtyi rakennus- ja ympäristölautakunnan lausuntoon nuorille Maunun koulun alueelle rakennettavan oleskelukatoksen paikasta.

Lähialueen kiinteistönomistajat ovat valittaneet asiasta Turun hallinto-oikeuteen.

Lausunnossa todetaan, että kyseinen oleskelukatos sijoittuu nykyiselle koulun piha-alueelle ja liikenne- sekä pysäköintijärjestelyt pysyvät toteutetun mukaisena, joten alueelle on järjestetty tarkoituksenmukainen kulku ja oleskelutilat.

Katoksen rakentaminen ei myöskään vaikeuta valittajien kiinteistön rakentamista. Katoksen koko on 15 neliötä, joten kyse ei ole merkittävästä rakentamisen laajuudesta.

Hankkeen laajuus, sijainti ja käyttötarkoitus eivät siten kunnan mukaan kohtuuttomasti haittaa valittajien kiinteistöä. Lausunnossa todetaan myös, että ilkivalta ja yksittäisten henkilöiden aiheuttama häiriökäyttäytyminen ei ole maankäyttö- ja rakennuslain kautta ratkaistavia asioita.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.