Urheilu | 13.06.2024 12:34

Maija Sianoja hopealle maailmancupin sprinttiviestissä

MS Parman edustussuunnistajat Maija Sianoja ja Akseli Ruohola olivat mukana Suomen maajoukkueessa, joka kilpaili kahden viikonlopun aikana Sprintin Maailmancupin kisoissa Sveitsin Altenissa ja Italian Genovassa.

Sveitsissä Akseli Ruohola otti parhaan maailmancupin sijoituksen urallaan ja oli normaalissa sprintissä 9. sijalla yli 130 kilpailijan joukossa. Maija Sianoja otti sijan 28. toiseksi parhaana suomalaisena. Aiemmin juostussa Knock Out-sprintissä kumpikaan ei päässyt finaalikierroksille.

Italian kisassa Sianoja paransi otteitaan ja oli 10. sijalla normaalissa sprintissä. Suomalaisista edellä oli Venla Harju kuudennella sijallaan. Ruohola oli kolmanneksi parhaana suomalaisena miehissä sijalla 18.

Viimeisenä juostussa maajoukkueiden välisessä sprinttiviestissä Suomi otti sitten kakkossijan Sveitsin jälkeen. Joukkueen ykkösosuuden juoksi Maija Sianoja ja muut joukkueessa olivat Miika Kirmula, Tuomas Heikkilä ja Venla Harju.

Ruohola juoksi myös hyvin Suomen kakkosjoukkueessa, joka otti yli 60 joukkueen kisassa 9. sijan.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.