Paikalliset | 06.10.2022 11:52

Kakku-Anne laajentaa keskustaan

Kakku-Anne laajentaa keskustaan

Muun muassa Loukinaisissa toimiva Kakku-Anne perustaa uuden lounas-kahvilan Liedon keskustaan. Uusi paikka löytyi Hanhenkaaresta, Bulleriinalta tyhjiksi jääneistä tiloista.

—Olen miettinyt Liedon keskustaan muuttoa jo useamman vuoden. Nyt kun vapautuivat hyvät tilat, ei ollut enää vaihtoehtoja. Jäisi harmittamaan, jos en tarttuisi tähän tilaisuuteen, sanoo Kakku-Annen yrittäjä Anne Siltala.

Tila on nyt tyhjennetty ja pientä remonttia tehty. Siltala kertoo, että parhaillaan pohditaan uuden kahvilan laitehankintoja.

—Kovin mietitään, miten kaikki saadaan toteutettua. Miten esimerkiksi työvuorot rakennetaan.

—Mutta mahdollisimman nopeasti yritetään saada kahvila auki. Viimeistään isänpäivänä avataan.

Näillä näkymin pääasiallinen leipomo jäisi Loukinaisiin, mutta keskustaan siirtyisi kaikki ruokien valmistus. Tarkoitus siis on, että uudesta kahvilasta saisi ruokaakin, ainakin lounasta ja viikonloppuisin ehkä myös brunsseja.

Liedon keskustassa harva ruokapaikka ja kahvila on auki viikonloppuisin. Tähän Siltala aikoo tehdä muutoksen. Uuden kahvilan on tarkoitus olla auki myös sunnuntaisin.

Hanhenkaaren liiketilan omistaa Nummela Group.

Maria Suomi

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.