Paikalliset | 22.12.2020 08:12

Päiväkodille lahjakortteja tapahtumien sijaan

Päiväkodille lahjakortteja tapahtumien sijaan

Melukylän päiväkodin vanhempainyhdistys toimitti lahjakortit päiväkotiin viime perjantaina. Yhteiskuvassa vanhempainyhdistyksen hallitus ja päiväkodin henkilökunta.

Lieto Syksy on ollut pitkä ja hankala myös päiväkodeissa. Lietolaisen Melukylän päiväkodin vanhempainyhdistys on vuoden aikana kerännyt varoja päiväkotilasten hyväksi, mutta epidemian vuoksi rahat ovat jääneet käyttämättä.
—Mitään ei olla voitu järjestää. Varoja on silti kerätty lasten iloksi ja hyödyksi esimerkiksi etäarpajaisilla. Haluamme samalla kiittää päiväkodin henkilökuntaa hienosta työstä, vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Merja Lammi kertoo.

Aiempina vuosina vanhempainyhdistyksen varoilla on järjestetty retkiä, teatteriesityksiä ja monenlaista tapahtumaa. Tänä vuonna rahoilla hankittiin kaikille seitsemälle päiväkotiryhmälle 60 euron lahjakortit paikalliseen K-Supermarketiin ja Tokmanniin.
—Ostatte sitten niillä mitä ikinä haluattekin, ja mikäli epidemiatilanne sen keväällä sallii, käytte vaikka lasten kanssa yhdessä kaupassa, Lammi vinkkasi Melukylän henkilökunnalle.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.