Urheilu | 22.10.2020 08:37

Hyvä palaute ja parempi palkka vievät Ahtiaisen Ruotsiin

Hyvä palaute ja parempi palkka vievät Ahtiaisen Ruotsiin

Mika Ahtiainen panee Metsämäen radan kuntoon vielä 6. marraskuuta ajettaviin raveihin ja siirtyy sen jälkeen Ruotsin Gävleen. (Kuva: Totofoto)

Tienoo Ruotsissa Gävlen raviradalla viikon verran ratamestarin töissä ollut Metsämäen vastaavan pestin hoitaja Mika Ahtiainen muuttaa Ruotsiin. Hän aloittaa 9. marraskuuta Gävlessä.
Ahtiainen sai radan hoidosta myönteistä palautetta, ja kun radalla juostiin lauantaina neljä Ruotsin ennätystä, se oli kova näyttö.
Minkä verran raha vaikutti päätökseen?
—Mitäs luulet? Tarjous oli 50.000 kruunua (5.068 euroa) kuukausipalkkana 40 viikkotunnin töistä. Lisäksi raveista ynnä muusta normaalin työajan ulkopuolisesta työstä maksetaan ylityökorvaus, Mika Ahtiainen kertoi.
Ahtiaisen kanssa Gävlen raviradalla töitä paiskii kolme muuta henkilöä.
—Minun tehtävänäni on vastata radasta ja treenipaikoista, Metsämäessä vuodesta 2016 ratamestarina toiminut Ahtiainen, 47, kertoi.
Hän irtisanoutui Metsämäen ratamestarin pestistä maanantaina.
Turun Hippoksen toimitusjohtaja Eeva Karvonen kertoi, että Metsämäen ratamestarin tehtävä pantiin haettavaksi tiistaiaamuna. Haku päättyy 2. marraskuuta.
Koska töiden jatkamisella on kiire, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haastatteluja saatetaan tehdä jo hakuaikana.


Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.