Paikalliset | 16.07.2020 08:55

Raviradan elettävä muulloinkin kuin ravipäivinä

Raviradan elettävä muulloinkin kuin ravipäivinä

Kun poikkeusolot ja poikkeussuositukset poistuvat, toimitusjohtaja Eeva Karvonen sanoo vain taivaan olevan rajana sille, mitä kaikkea Metsämäkeen voitaisiin ideoida.

MAARIA Kaksi kuukautta Turun Hippoksen toimitusjohtajana ollut Eeva Karvonen sanoi uuteen pestiin astuessaan, että mielessä on paljon kehittämisideoita. Vaikka korona siirsi monia asioita eteenpäin, ideat eivät unohdu ja uusia syntyy.

—Päätuotteemme ovat toki ravit, mutta raviradan pitää pystyä toiminaan ja olemaan tapahtumapaikkana muulloinkin kuin 27 ravipäivänä vuodessa, Eeva Karvonen sanoo.Karvonen puhuu Metsämäki-areenasta tarkoittaen niin raviradan laajoja sisätiloja, auditoriomaista ravintolaa, radan isoa keskikenttää sekä pysäköintialuetta.

—Turussa isoja tapahtumapaikkoja ovat Logomo ja Messukeskus, mutta meilläkin on tilaa, ehkä hieman vaatimattomampaa, mutta selvästi edullisempaa.

Koronakevät ja -kesä pakottivat panttaamaan ja suurelta osin perumaankin tapahtumia, joista oli jo sovittu.

—Harmittavasti jouduttiin perumaan esimerkiksi Turun seurakuntien Kauneimmat joululaulut, joissa tuomiokirkon remontin vuoksi oli varauduttu jopa 5.000 hengen paikalle tuloon.

 

Lue Rauli Ala-Karvian kirjoittama juttu kokonaisuudessaan torstain 16.7. Turun Tienoosta!

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.