Paikalliset | 29.04.2020 09:18

Käsidesiannostelijat Fölin busseihin

Käsihuuhdetta on nyt saatavilla suurimmasta osasta Fölin busseja. Loputkin Fölin ajossa olevista 190 bussista saavat käsidesiannostelijat lähipäivinä.

Bussiin noustessa Föli suosittelee pitämään normaalia enemmän etäisyyttä muihin matkustajiin. Liikkuminen kannattaa mahdollisuuksien mukaan myös ajoittaa ruuhka-aikojen ulkopuolelle.

Fölin liikenteessä ei voi tällä hetkellä maksaa käteisellä eli busseissa ei voi ladata matkakorttia eikä sieltä voi ostaa kertalippua. Bussimatka maksetaan matkakortilla, Föli-sovelluksesta ostetulla mobiililipulla tai ennakkoon ostetulla paperisella kertalipulla. Kertalipun voi ostaa myös Fölin lippuautomaateista ja Fölin palvelupisteistä. Matkakortti kannattaa ladata nettilatauspalvelussa.

Fölin liikennettä on harvennettu 6.4. alkaen. Bussit kulkevat keskikesän aikataulujen mukaisesti.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on antanut suosituksen, että käsihuuhdetta tulisi olla tarjolla aina, kun käsienpesu ei ole mahdollista. Desinfiointipisteitä suositellaan esimerkiksi julkisiin liikennevälineisiin.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.