Paikalliset | 18.02.2020 12:29

Hämeentien penkka sortui, toinen kaista pois käytöstä

Hämeentien penkka sortui, toinen kaista pois käytöstä

Hämeentien koilliseen johtava kaista on pois käytöstä Metsämaantien kohdalla, kun tien penkka sortui tiistaina viereiseen ojaan. Paikalla on liikenteenohjaus.

LIETO Hämeentien penkka on sortunut Liedon Ankalla. Tarkka sortumakohta on parikymmentä metriä Metsämaantien risteyksestä Hämeenlinnan suuntaan.

Valtatie 10:n koilliseen johtava kaista on suljettu sortuman kohdalta, ja tien korjaustyöt ovat käynnissä. Paikalla on liikenteenohjaus ja korjaustöissä lietolaisen Maanrakennusliike Vähätalo Oy:n ajoneuvoja ja maansiirtokoneita.

Hämeentie kuuluu Väyläviraston vastuualueeseen. Sortuman taustalla ovat todennäköisesti viime päivien sateet. Sortuman laajuudesta päätellen liikennehaitta jatkuu ainakin päivän—pari.

Matti Lehtonen

Uutinen päivittyy.

Mireya | 25.02.2020 01:49

Very good website ʏou have here ƅut I wɑs wanting to know if yⲟu knew օf any forums that cover thе same topics ɗiscussed heгe? I'd really like to be a pаrt of online community wheгe I cаn gеt advice from ߋther knowledgeable individuals tһat share tһe sаme interest. Ιf you һave any recommendations, ρlease ⅼet mе қnow. Kudos! Ϲаn You My site; Bandar Bola

Suomi Harri | 20.02.2020 12:22

Ainakin edelleen jatkuu 20.2.2020 klo 12, kun tulin ohi. Liikenteenohjaus liikennevaloilla!

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta!