Paikalliset | 03.02.2020 15:05

Jukova tehnyt rikosilmoituksen vahingoittamisyrityksestä

Jukova tehnyt rikosilmoituksen vahingoittamisyrityksestä

Jukova Corporation Oy:llä on tuotantoa Liedossa, Aurassa, Maskussa.

LIETO Liedossa, Aurassa, Maskussa ja Ranskassa toimivaa Jukova Corporation Oy:tä on haettu tammikuun lopulla konkurssiin. Yhtiön mukaan todellista konkurssiuhkaa ei ole, vaan kyse on yksityishenkilön vahingoittamistarkoituksesta.

—Entinen toimitusjohtajamme on toistuvasti tehnyt konkurssihakemuksia yhtiöstä. Hakemukset ovat yksiselitteisesti perusteettomia ja tehty ainoastaan vahingoittamistarkoituksessa liittyen toimitusjohtajasuhteen päättymisen aikaisiin kaunaisuuksiin, Jukovan tiedotteessa todetaan.

Oikeusrekisterikeskuksen ylläpitämästä rekisteristä selviää, että kyseessä on vuonna 2015 Jukova Corporationin toimitusjohtajana aloittanut Markus Pastinen.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on aiemmin viime elokuussa hylännyt Pastisen tekemän konkurssihakemuksen perusteettomana.

Oikeus totesi tuolloin päätöksessään, ettei hakijalla ole konkurssihakemuksen edellyttämiä saatavia eikä yhtiö ole myöskään maksukyvytön. Yhtiön liiketoiminta on kannattavaa, eikä yhtiöllä ole rahoitusvaikeuksia. Vuoden 2019 vahvistamaton liikevaihto on hieman alle 8 miljoonaa euroa ja tulos selvästi positiivinen. Näkymät vuodelle 2020 ovat hyvät ja liikevaihtoennuste on yli 10 miljoonaa euroa.

Tällä kertaa Jukova Corporation on tehnyt Markus Pastisesta rikosilmoituksen.

—Yhtiön kannalta valitettavaa on se, että hylättykin konkurssihakemus näkyy oikeusrekisterikeskuksessa kolmen kuukauden ajan. Mainehaitta on merkittävä, ja pyrimme hoitamaan asian kiireellisesti, Jukovasta kerrotaan.

Matti Lehtonen

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.