Paikalliset | 16.01.2020 14:47

Tarvasjoen yhdistykset vetoavat kuntaan laajalla rintamalla

Tarvasjoen yhdistykset vetoavat kuntaan laajalla rintamalla

Aloitteessa vaaditaan, että Tarvasjoen uimahalli tulee säilyttää.

LIETO Tarvasjoen kylän yhdistykset vetoavat kotikuntansa päättäjiin laajalla aloitteella, jossa kannetaan huolta sopeuttamistoimien vaikutuksista Tarvasjoen palveluihin.

Aloitteessa todetaan, että ehdotukset sopeutuksista keskittyvät lähinnä lyhyen aikavälin säästöihin.

—Moni säästökohteista keskittyy kuntalaisten liikkumiseen. Se on pitkällä aikavälillä järjettömin säästökohde ja kääntäen, liikunnan lisääminen kaikkien ikäryhmien osalta, on potentiaalisin säästökohde kunnalle, aloitteessa todetaan.

Kuntalaisaloite haluaa palauttaa uuteen käsittelyyn toimet, jotka kohdistuvat Tarvasjoen liikuntatilaan, yläkouluun, uimahalliin ja hyvinvointikeskukseen.

Aloite on maanantain 20. tammikuuta kunnanhallituksen kokouksessa.

Aloitteen ovat allekirjoittaneet Eläkeliiton Tarvasjoen yhdistys, Kotiseutuyhdistys Tarvaiset, Lions Club Tarvasjoki, MLL Tarvasjoen paikallisyhdistys, MTK-Tarvasjoki, Suurilan Kyläyhdistys, Tarvasjoen Nuorisoseura, Tarvasjoen Urheilijat, Tarvasjoen Vanhempainyhdistys, Tarvasjoen Martat ja Tarvasjoen Maataloustuottajanaiset.

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.