Paikalliset | 03.12.2019 12:43

Lieto ”Suomen liikkuvin kunta” -finalistina herättää hämmennystä

LIETO/TARVASJOKI Tarvasjoen TarU Hockeyn jääkiekkojaoston puheenjohtaja Marko Mäenpää ja toiminnanjohtaja Lauri Isotalo kertovat joutuneensa ”syvään hämmennyksen tilaan” saatuaan tietää, että Lieto on Suomen liikkuvin kunta –finalisti.

—Kyseinen finaalipaikka tuntuu jotenkin täysin oikeudettomalta, kun ottaa huomioon nykyisen pihistelykeskustelun. Emme allekirjoita tätä tällä hetkellä ainakaan Tarvasjoen näkökulmasta, koska olemme vaarassa menettää hyvän kokoisen liikuntasalin, kuntosalin sekä uimahallin ja saamme tilalle pikkuruisen liikuntasalin, Mäenpää ja Isotalo sanovat kunnanjohtaja Esko Poikelalle ja Liedon kunnanvaltuustolle osoittamassaan kirjelmässä.

—Toivomme, että Lieto kuntana lopettaa tämän kahden totuuden maalaamiseen ja alkaa ajatella liikunnan, hyvinvoinnin sekä mielenterveyden näkökulman kautta myös seurojen etuja yhtenä suurimpina kuntalaisten liikuttajina, julkilausumassa sanotaan.

Rauli Ala-Karvia

 

TarU:n ja TarU Hockeyn vetoomuksesta enemmän torstain 5.12. Turun Tienoossa.

Kimmo Hallberg | 07.12.2019 12:22

Niin, olihan Lieto ehdolla kirjastokunnaksikin, vaikka lopetti Tarvasjoelta Varsinais-Suomen vanhimman yhtäjaksoisesti toimineen kirjaston. Sinne meni yli 150 vuotta kirjastohistoriaa. Surkeaa on touhu ja huonommaksi näköjään menee. Vai että liikkuvin kunta, salli mun nauraa.

Minna Hallanheimo | 04.12.2019 12:29

Liikuntaan ja ihmisten yhteisöllisyyteen, siis henkiseen hyvinvointiin panostaminen, on kuin rahaa pankkiin laittaisi!

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.