Urheilu | 31.10.2019 09:25

Parman kaksosille kaksoisvoitto

Parman kaksosille kaksoisvoitto

Tatu Virtanen oli selvässä johdossa jo ensimmäisten 200 metrin jälkeen.

LAHTI  Liedon Parman Tatu Virtanen juoksi selvään voittoon Nastolassa maastojuoksukarnevaaleissa 11-vuotiaiden sarjassa.

Seuran menestystä korosti Tatun kaksoisveli Atte Virtanen kakkostilallaan. Veljesten ero maalissa oli 11 sekuntia. Kolmas oli Keravan Urheilijain Samuli Saarikoski neljä sekuntia Atte Virtasesta.

Tatu Virtanen johti kisaa koko matkan. Suomen Urheiluliiton tiedotteessa todettiin, että kun hallissa juostiin aluksi 200 metriä ennen maastoon menoa, venähti Virtasen johto ennen ulosmenoa jo 20 metriin.

—Helppo juoksu, johdin alusta lähtien ja tiesin voittavani, Tatu Virtanen sanoi. Seuraavan kerran hän kilpailee PM-maastojen yhteydessä Vierumäellä. Siellä matka on 3 kilometriä ja kisa juostaan yhteislähtönä 13- ja 15-vuotiaiden kanssa.

—Henkilökohtaisessa Flying Finns-sarjassa olen voittanut kaikki osakilpailut tänä vuonna, Tatu Virtanen summasi SUL:n tiedotteessa

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.