Paikalliset | 26.09.2019 11:09

Lieto markkinoi Avantin aluetta Alihankinta-messuilla

Lieto markkinoi Avantin aluetta Alihankinta-messuilla

Alihankinta-messuilla Liedon osaston teemana on Avantin alue. Yhteisellä osastolla on myös lietolaisia yrityksiä. Kuvassa vasemmalta Simo Gustafsson (Suomen Terätuonti Oy), Marko Laine (Mindone Oy), Maija-Liisa Vuorinen (Turun Haalarituote Oy), Terho Tuominen (Senke Oy), Pirjo Akolahti (Turun Haalarituote Oy), Marja-Leena Hämäläinen (Liedon kunta) ja Mika Stepanoff (Liedon kunta).

Yli tuhat näytteilleasettajaa noin 20 maasta. Messuvieraina noin 20.000 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa. Siinä lukuja, jotka tekevät Tampereen Alihankinta-messuista Euroopan toiseksi suurimman alihankintateollisuuden messutapahtuman.
Mukana on myös Liedon kunta.
—Tänä vuonna kunta on mukana omalla osastolla ja menemme Avanti edellä, eli markkinoimme Avantin aluetta, kertoo Liedon kunnan yritys- ja työllisyyskoordinaattori Mika Stepanoff.
Liedon osastolla on mukana myös neljä yritystä, jotka ovat Mindone Oy, Senke Oy, Suomen Terästuonti Oy ja Turun Haalarituote Oy.
Stepanoff muistuttaa, että kaikki halukkaat yritykset eivät mahdu messuille, vaan ne joutuvat jonottamaan. Osallistumalla kunnan osastolle avautuu reitti tapahtumaan.
—Yritykset ovat tulleet messuille kunnan siipien alla ja ne markkinoivat myös Lietoa.
Yhteinen osasto on kaikille kustannustehokas tapa toimia.
Stepanoff kiertää messuilla kymmenien yritysten osastoilla markkinoimassa Lietoa ja Avantia. Hän tähdentää, että Alihankinta-messut ovat teollisuuden ammattilaisten suurtapahtuma, jossa oikeasti luodaan kontakteja ja tehdään kauppoja.
Tämän vuoden messujen teemana on kestävä valmistus. Messut päättyvät tänään torstaina. Alihankinta-messuja on järjestetty vuodesta 1988 lähtien.

Pekka Remes

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.