Urheilu | 19.09.2019 10:28

Jalkapallon sarjakausi päätöskierroksilla

Jalkapallon miesten Nelosessa Littoisten Työväen Urheilijat hävisi kotikentällään Turun Weikoille maalein 1—3. Littoislaisten maalin teki Santeri Ratia. LTU on sarjassa viidentenä, kun pelaamatta on neljä sarjakierrosta.

Vitosen lohkossa 2 FC NuoTeePee voitti vieraskentällä Loimaan Palloseuran maalein 5—6. Nuolemolaisista maaleja tekivät Teemu Laine (3), Peter Mettälä (2) ja Erik Nyberg. NuoTeePee on lohkon viidentenä, kun pelaamatta on kaksi sarjakierrosta. Ensi lauantaina pelataan paikalliskamppailu, kun vastakkain ovat lohkon kärkijoukkue ja sarjanousunsa varmistanut Liedon Pallo ja NuoTeePee.

Lohkossa 1 LTU:n kakkosjoukkue ja turkulainen AFC Campus pelasivat tasan maalein 2—2. LTU:n maaleista vastasivat Janne Sarjomaa ja Timo Holma. Joukkue on lohkon neljäntenä. Kutosen lohkossa 2 Paattisten Pamaus hävisi Turun Teräkselle maalein 2—1. Paattislaisten maalin teki Olli Westergård.

Pamauksen sarjakausi päättyi eilen illalla kotiotteluun, jossa vastassa oli Liedon Pallon kakkosjoukkue.

Pekka Remes

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.