Paikalliset | 11.06.2019 07:00

Lieto kilpailuttaa sosiaalikyydit

Lieto Sosiaali- ja terveyslautakunta hyväksyi vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalveluiden hankintailmoituksen julkaistavaksi.

Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetusten sopimuskausi on päättymässä nykyisen palveluntuottajan Lounais-Suomen Taxidatan kanssa vuoden vaihteessa.

Hankintailmoitus uutta sopimuskautta varten on valmisteltu. Hankinta on jaettu perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettaviin kuljetuspalveluihin 1.1.2020 alkaen ja esteettömillä ajoneuvoilla suoritettaviin kuljetuspalveluihin 1.12.2019 alkaen.

Kumpaankin osa-alueeseen sisältyy lisäksi yksi kahden vuoden optiokausi, mikäli tilaaja päättää ottaa option käyttöön.

Tarjoaja voi jättää tarjouksen joko yhteen tai molempiin osa-alueisiin. Molempiin osa-alueisiin valitaan yksi palveluntuottaja halvimman vertailuhinnan perusteella.

Tavoite on, että hankintapäätös voidaan tehdä elokuun lautakunnan kokouksessa.

Palveluntuottajan tulee kuukausittain toimittaa tilaajalle kirjallinen raportti palvelun tuottamisesta. Raportista tulee ilmetä aina edellisen kalenterikuukauden osalta eriteltyinä mahdolliset viivästys- ja virhetilanteet sekä välityspalvelun vasteajan toteutuminen, toteutumatta jääneet kuljetukset ja kuljettamatta jääneet asiakkaat.

Tämän lisäksi raportissa on eriteltävä, millaisiin hinnanalennuksiin, viivästys- tai sopimussakkoihin tilaajalla on oikeus kyseisten palvelun virheiden seurauksena.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.