Paikalliset | 14.05.2019 08:52

Asemanseudun iltatori avautui jälleen

Asemanseudun iltatori avautui jälleen

Liedon Asemanseudun kyläyhdistyksen rahastonhoitaja Aija Haapalainen ja sihteeri Marjo Wahlbäck olivat kevään ensimmäisen iltatorin puffetissa.

LIETO. Avautuvat iltatorit ovat varma alkavan kesän merkki. Sää ei välttämättä ole keväinen, mutta kelejä ei voi valita, päivämäärät voi.

Liedon Asemanseudun kyläyhdistyksen iltatori aloitti kautensa viime keskiviikkona Turun Tienoon pihalla. Tarjolla oli muun muassa kirppistä, poniratsastusta, arpoja, kukkia, lakua sekä puffetti.

—Kyläyhdistys täyttää viisi vuotta. Juhlavuoden kunniaksi iltatorin myyntipaikat ovat ilmaisia, kertovat kyläyhdistyksen rahastonhoitaja Aija Haapalainen ja sihteeri Marjo Wahlbäck.

Iltatorit jatkuvat 28. elokuuta saakka. Muutoksena viime kesään on se, että toriaika on nyt kello 17—19.

Torilla on ohjelmallinen kesä. Paikalla käy taikuri, on kilpatanssiesitys, vanhoja masiinoita, poniratsastusta ja yhteislaulua. Luvassa on myös pomppulinna, pop up -pizzeria sekä palokuntalaisten vierailu.

Moni on jo kaipaillut Kivikylän Kotipalvaamon toriautoa. Kivikylään on otettu yhteyttä, joten katsotaan, tuleeko auto paikalle.

Iltatorilla puffetinpitäjät vaihtuvat viikottain. Puffetissa ovat muun muassa TPS N3, Turun Sydänyhdistys, Raision Tukikoti, Pahkamäen koulun 5. luokka ja Tyksin traumaosasto/työhyvinvointi.

Pekka Remes

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.