Urheilu | 09.04.2019 09:05

Kultanummiturnausta potkittiin yhdeksällä kentällä

Kultanummiturnausta potkittiin yhdeksällä kentällä

Raitapaitainen Liedon Pallon D-poikien joukkue voitti avausottelunsa Turun Nappulaliigan 07-poikia vastaan 2—0. Seuraavissa peleissä TPS vei voiton 1—0, Inter 2—0 ja Turun Nappulaliigan vakoiset 6—0. Taustalla avauottelun ottelun tuomari Ameer Radhi.

TIENOO Littoisten Työväen Urheilijain kevään suuri ponnistus, jalkapallon Kultanummiturnaus, keräsi satoja nuoria jalkapalloilijoita Turun seudun yhdeksälle pelikentälle lauantaina ja sunnuntaina.

Täysi tohina oli päällä niin Liedossa Viertolan tekonurmella kuin Ruskon ja Littoisten vastaavilla kentillä. Kaarinassa pelattiin kolmella kentällä ja Raisiossa kahdella.

B-poikien turnauksen voitti Liedon Pallo, FC Ruskon Pallo olo viides. Sijoitusotteluissa Lieto kukisti ensin Åbo IFK:n 1—0 ja finaalissa vasta rankkarikisan jälkeen jyväskyläläisen Palokan Riennon 4—3.

FC Ruskon Pallo hallitsi vuonna 2009 syntyneiden poikien ykkössarjan puhtaalla pelillä. Ruskolaiset voittivat kaikki kuusi otteluaan hurjalla maalierolla 29—1. Loukinainen FC oli sarjassa viides ja LTU kuudes.

A-poikien turnausmestariksi ylsi TPS neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla; maaliero 13—1. LTU oli sarjan kuudes.

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %)