Paikalliset | 27.10.2022 13:03

Shell Helmisimpukan kauppias vaihtuu marraskuussa

Shell Helmisimpukan kauppias vaihtuu marraskuussa

Liedon Shell Helmisimpukan kauppias vaihtuu. Puikkoihin hyppää pian kymmentä Shell- ja St1-huoltoasemaa pyörittävä yrittäjä, maskulainen Kalle Saarinen. Perheyritys Satakaari Oy on siis jatkossa Liedon Shell Helmisimpukan liiketoiminnan omistaja.

—Aiemmin minulla oli seitsemän paikkaa. Nyt uusimpina tulokkaina ovat Auran ja Orikedon Shellit. Liedon aseman yrittäjänvaihdos tapahtuu 21. marraskuuta. Lisäksi tulevaisuudessa mukaan uutena asemana tulee vielä Naantalin St1, Saarinen kertoo.

Muutos Shell-asemien hallinnassa johtuu siitä, että Restel-liikenneasemien kauppasopimus päättyy ja niitä lähdetään vetämään kauppiasvetoisesti.

Saarinen on koko ikänsä työskennellyt Shell- ja St1- ketjun kanssa.

—Se on tuttu minulle jo pienestä pitäen. Vuonna 1995 aloin tankkaamaan veneitä Hirvensalon Shell- veneasemalla. Vuodesta 2013 alkaen olen toiminut yrittäjänä. Ensimmäinen kohteeni liikepaikan vastaavana oli Shell Kaarina, jonka yrittäjä olen edelleen, hän kertoo.

 

Yrittäjäläheinen konsepti

Shell-huoltoasemilla korostuu asiakaspalvelun tärkeys. Tankkaava ja autoja hoitava palvelumestari on lietolaisille tuttu jo entuudestaan. Autojen tankkauksen lisäksi palvelumestari tarkistaa ilmanpaineet, lasinpesunesteet ja öljyt. Vastaavaa palvelua on tarjolla 55 asemalla Suomessa.

—Konsepti on yrittäjäläheinen ja vahvasti suomalainen, Saarinen summaa.

Viimeiset neljä vuotta Liedon Shelliä on luotsannut Janne Kivikankare. Hän työskentelee asemalla jatkossakin, sillä aseman henkilöstö säilyy ennallaan.

—Alkuun jatkamme Liedossa pitkälti samalla konseptilla. Uusi autojen pesukone siintää tulevaisuudessa vuoden parin kuluttua, Kalle Saarinen kertoo.

Huoltoasema remontoitiin juuri ennen koronapandemian alkua. Näin ollen Liedon Shell tarjoaa myös kokoustiloja asiakkailleen. Esimerkiksi monet taloyhtiöt hyödyntävät tätä mahdollisuutta kokouksissaan.

Ina Virtanen

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2023 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.