Paikalliset | 17.08.2023 09:11

Ruskotalon kuntosali käyttöön syyskuussa

Ruskon liikuntapalveluvastaavan Erkki Korpelan mukaan kauan kaivattu Ruskotalon kuntosali avautuu taas käyttöön viimeistään syyskuussa, kun WC- ja pukutilojen saneeraukset valmistuvat. Itse kuntosalille ei tehdä mitään, mutta se on ollut käyttökiellossa työmaa-alueesta johtuen.

Päällistönmäen leikkipuiston yhteyteen aloitetaan elokuun lopussa lähiliikuntapaikka työt, kun kuntoilulaitteista suurin osa on jo saapunut. Hankkeen tarkoitus on liikuttaa lasten lisäksi myös vanhempia ruskolaisia.
—Keväällä jo sovimme tästä projektista, mutta töitä ei ole voinut aloittaa, ennen kuin kaikki laitteet ovat saapuneet. Osia on saapunut viivästyneenä pitkin kesää maailmantilanteesta johtuen. Nyt odotamme enää trampoliineja ja kaivinkoneiden pitäisi olla töissä elokuun loppuun mennessä, kertoo Korpela.

Suuri harmituksen aihe on ollut Nummilammen uimarannalta rikottu uimalautta. Se ehti olla vain muutaman päivän paikoillaan, ennen kun se kaadettiin ja portaat rikottiin.

—Uimalautta on nyt korjauksessa, mutta se asennetaan vasta ensi kesäksi, kun valvontalaitteet on asennettu mahdollista ilkivaltaa silmällä pitäen, toteaa Korpela.

Korpela kertoo myös, että Vahdon pururadan kunnostus on meneillään ja sen profiilia tullaan leventämään, jotta se soveltuu paremmin hiihtosesongille. Se tulee valmistumaan elokuun loppuun mennessä.

Viktor Brenner

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.