Paikalliset | 04.08.2022 11:21

Ruskopäivät tulee taas

Rusko

Nuutti Ruokangas

Elokuun toisena viikonloppuna 11.—14.8. järjestetään jälleen perinteiset Ruskopäivät. Ohjelmassa on erinäisiä aktiviteetteja ja tapahtumia eri puolilla Ruskoa ja Vahtoa, kuten kesätori ja yhteislaulukilpailut. Tänä vuonna Ruskopäivillä on luvassa myös uutta. Lapsille muun muassa järjestetään torstai-iltana 11.8. Salaisuuksien polku Vahdon kirkolla, lauantai-illan 13.8. karaoketansseissa on soittamassa Yhden illan orkesteri ja sunnuntaina 14.8. pidetään ensimmäistä kertaa maastokilpailut. Ruskopäivän järjestelyt ovat mallillaan ja tapahtuman järjestäjien keskuudessa on odottava tunnelma.

—Järjestelyt ovat edenneet suhteellisen hyvin aikataulussa, kommentoi Ruskopäivät-yhdistyksen varapuheenjohtaja Samuel Raunio.

Tapahtumaa on järjestämässä laajasti paikallisia tahoja ja yhdistyksiä ja Raunio toivottaakin kaikki halukkaat toimijat mukaan järjestelyihin.

—Tapahtuma järjestetään paikallisten yhdistysten ja seurojen, Ruskon kunnan ja Ruskon seurakunnan kanssa. Ruskopäivät-yhdistys koordinoi kokonaisuutta, Raunio kuvailee.

—Eri toimijat järjestävät Ruskopäivien alla ohjelmaa neljänä eri tapahtumapäivänä.

 

Kävijöitä ja hyvää säätä toivotaan

 

Kahtena edellisvuonna pandemia vaikeutti tapahtuman järjestämistä. Vuonna 2020 niitä ei järjestetty ollenkaan, ja vaikka kesällä 2021 järjestäjien ei tarvinnut peruuttaa Ruskopäiviä toistamiseen, järjestettiin rajoitetumpana. Järjestät toivovatkin tämän vuoden tapahtumaan runsaasti kävijöitä.

—Ruskopäivät ajoittuu neljälle eri päivälle ja kävijöitä on tapahtumissa päivittäin hieman sen mukaan, millaista ohjelmaa on tarjolla. Toritapahtuma lauantaina 13.8. on aiemmin vetänyt runsaasti väkeä Ruskon keskustaan, näin toivomme nytkin tapahtuvan. Toivottavasti sää on tapahtumalle myös myötämielinen, Raunio toteaa.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2023 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.