Paikalliset | 27.10.2022 14:21

Poliisi selvittää Yli-Maariassa ulkoilupolulla tapahtunutta törkeän seksuaalirikoksen yritystä

Poliisi selvittää Yli-Maariassa ulkoilupolulla tapahtunutta törkeän seksuaalirikoksen yritystä

Lounais-Suomen poliisi selvittää tapausta, jossa mies kävi 15-vuotiaan tytön kimppuun Turun Yli-Maariassa sijaitsevalla ulkoilupolulla. Poliisi pyytää mahdollisilta silminnäkijöiltä havaintoja tapauksesta.

Päällekarkaus tapahtui eilen keskiviikkona kello 21 ja 21.15 välisenä ajankohtana Luciankujan lähettyvillä paikassa, jossa sijaitsee leikkipuisto.

15-vuotias tyttö oli ulkoiluttamassa koiraa, kun tuntematon mies alkoi seurata häntä Yli-Maariankadulla. Pian tämän jälkeen mies kävi käsiksi tyttöön, mutta tyttö onnistui irrottautumaan otteesta ja pääsi karkuun.

Arviolta 30–40-vuotias mies oli noin kaksimetrinen ja pukeutunut tummiin vaatteisiin. Hänellä oli päässään musta pipo ja huivi kasvojen suojana. Mies puhui suomea.

Lounais-Somen poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista silminnäkijähavainnoista tai muista asiaan liittyvistä tiedoista sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Esitutkinnan ollessa alkuvaiheessa poliisi ei kommentoi tapausta yksityiskohtaisemmin.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.