Urheilu | 19.10.2023 11:06

Morna voitti Tallinnan pääluokassa

Morna voitti Tallinnan pääluokassa

Lietolainen esteratsastaja Madis Morna voitti Tallinnan Horse Show’ssa pääluokan. Kilpailu kuului osana Keski-Euroopan liigaan.

Ratsuna Mornalla oli Virve Nevalaisen omistama 11-vuotias Herbert.

Sama ratsukko voitti aiemmin Pohjola-GP:n finaalin Hyvinkäällä.

Pohjola-GP:stä luvattiin parhaalle suomalaiselle paikka 18.-22. lokakuuta Helsinki International Horse Show’hun. Paikan kansainvälisiin viiden tähden luokkiin lunasti Jone Illi, sillä kilpailun voittanut Madis Morna on Viron kansalainen.

Morna asuu Liedossa, jossa hän työskentelee ammattiratsastajana ja -ratsuttajana sekä valmentajana. Mornan talli KM Equesterian Oy sijaitsee Tammenkannontiellä.

Hänen puolisonsa Jenna Yrjövuori on myös ratsastaja. Hän on ratsastanut kotimaan kilpailujen lisäksi Suomen maajoukkueessa, Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa sekä Euroopan mestaruuskilpailuissa.

Helsinki International Horse Show’ssa Yrjövuori on valittu kansallisiin esteratsastus- ja Amateur Tourin luokkiin. Niihin on nimetty myös lietolainen Peppilotta Keinänen, Kaarinassa Liedon rajan tuntumassa asuva Pihla Pietarila sekä Rusko Riding Teamin Jenna Suomi.

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.