Paikalliset | 20.05.2021 09:16

MLL kiittää Ruskoa perheiden hyvinvoinnin lisäämisestä

MLL kiittää Ruskoa perheiden hyvinvoinnin lisäämisestä

Ruskon hyvinvointijohtaja Mikko Hulkkonen ja Supernanny Anne Suomalainen vastaanottivat maakunnan MLL:n kiitoksen. MLL:n kiitosdelegaatioon kuuluivat piirihallituksen puheenjohtaja Jussi Mertsola ja toiminnanjohtaja Janina Andersson, MLL Vahdon yhdistyksen hallituksen jäsen Charlotta Snellman ja toiminnanjohtaja Tytti Lehtilä sekä MLL Ruskon yhdistyksestä Kaisa Salminen.

Kansainvälisen Perheiden päivän kunniaksi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri on usean vuoden ajan kiittänyt mediatilaisuudessa kuntaa, joka on tehnyt esimerkillistä työtä lapsiperheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tänä vuonna kiitoksiin ylsi Rusko.

MLL kiittää Ruskon kuntaa seuraavin perusteluin.
—Ruskolla jokaisella lapsella ja nuorella on ollut vuoden alusta mahdollisuus maksuttomaan harrastukseen joustavasti koulupäivän yhteydessä. Kaikki tarjolla oleva harrastustoiminta on valittu lasten ja nuorten oman kuulemisen perusteella. Alueen yhdistyksiltä tiedusteltiin kiinnostusta lähteä harrastustoiminnan ohjaajiksi. Useimpiin harrastekerhoihin onkin löytynyt paikallinen yhdistystoimija vetäjäksi esimerkiksi 4H:n ja MLL:n kautta.
Lisäksi Ruskolla on saatavilla Supernanny, eli lainattava kasvatusalan ammattilainen, joka auttaa ruskolaisia pikkulapsiperheitä kasvatusasioissa sekä tavallisimmissa perhe-elämän pulmissa. Tarkoituksena on tuottaa helposti ja joustavasti uudenlaista mutta arkista palvelua lapsiperheille ilman lähetettä tai soittoaikoja.
—Tänä keväänä Ruskolla on aloittanut huolihuoltaja, jonka tavoitteena on tukea oppilaita mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Huolihuoltaja työskentelee oppilaiden kanssa niin koulussa kuin kotona, sekä tekee tiivistä yhteistyötä huoltajien ja lasten eri verkostojen kanssa, MLL:n perusteluissa mainitaan.

 

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.