Paikalliset | 11.07.2024 11:23

Lietoon ei enää elinkeinotoimikuntaa

Kaupunginhallitus on tehnyt periaatepäätöksen, että kaupunki ei perusta elinkeinotoimikuntaa seuraavalla valtuustokaudella.

Elinkeinotoimikunnan nykyiset tehtävät sisältyvät Liedon Innovaatiokampuksen tehtäviin. Innovaatiokampuksen nykyisessä toiminnassa ovat mukana paikallisista yrittäjäyhdistyksistä Liedon Yrittäjät ja Avantin Kehitys. Kaupunginhallitus edellyttää, että Innovaatiokampus kutsuu toimintaansa mukaan myös Liedon Yrittäjänaisten ja Liedon Maataloustuottajien edustajat.

Lieto perusti elinkeinotoimikunnan ensimmäisen kerran vuosiksi 2009—2012. Toimikunta on perustettu siitä lähtien valtuustokausittain.

Toimikunta raportoi elinkeino-ohjelman toteutumisesta kaupunginhallitukselle ja tekee tarvittavia esityksiä kaupungin elinvoiman kehittämiseksi. Kaupunginhallitus on valinnut jäsenet toimikuntaan ja pyytänyt myös Liedon Yrittäjiä, Liedon Yrittäjänaisia sekä Liedon Maataloustuottajia nimeämään edustajansa.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.