Urheilu | 23.09.2021 08:22

LTU lähtee sarjaan pitämään hauskaa

Lieto Littoisten Työväen Urheilijat on mukana lentopallon naisten 2-sarjassa. Joukkue koostuu kokeneista pelaajista.
—Päätimme, että hoidamme homman itse emmekä enää pitkän taustamme jälkeen koe tarvetta valmentajalle tai muullekaan, joka meidän asioitamme hoitaisi, kertoo joukkueen yhdyshenkilö Silja Salokangas.
—Suuri osa meistä on LTU:n kasvatteja ja siksi valitsimmekin kyseisen seuran. Olemme kavereita keskenämme. Se on yksi joukkueen parhaista puolista, ettemme kilpaile keskenämme, vaan iloitsemme toistemme onnistumisesta.
Lähes kaikki joukkueen pelaajat ovat aikoinaan pelanneet SM-sarjaa. Suurin osa pelasi viime kaudella 2-sarjatasoa.

—Pidämme itse treenit vähän vetäjää vaihdellen. Peleihin tarvittaessa saamme apua ystäviltä ja vanhemmilta esimerkiksi huoltajan, kirjurin ja rajatuomareiden rooleihin.
—Meillä on hyvä asenne, pieni joukkue ja kova voitontahto. Päätarkoituksemme onkin pitää hauskaa ja pelata mahdollisimman hyvin.
Pienessä joukkueessa kaikki pääsevät paljon pelaamaan.
LTU Naiset/SS pelaa G-lohkossa, jossa ovat myös Raision Loimu Juniorit, Sauvon Urheilijat ja Salon Viesti.
Naisten 2-sarjan joukkueet ovat kaikki yhdessä sarjassa, joka pelataan nelivaiheisena. Aluksi joukkueet jaetaan alueellisesti 3—4 joukkueen lohkoihin, joissa pelataan kaksinkertaiset sarjat. Tämän jälkeen joukkueet siirtyvät menestyksen mukaan ylempään tai alempaan kaavioon, jossa pelataan jälleen pienissä lohkoissa kaksinkertaiset sarjat.
 
LTU Naiset/SS pelaa G-lohkossa, jossa ovat myös Raision Loimu Juniorit, Sauvon Urheilijat ja Salon Viesti. LTU pelaa kotiottelunsa Kotimäen koululla lauantaisin.
—Varsinaista katsomoa siellä ei ole, mutta penkkejä voidaan laittaa, että kaikki katsojat pääsevät istumaan, lupaa Salokangas.
Lohkon ottelut alkavat lauantaina 25. syyskuuta ja päättyvät lokakuun lopussa. Sen jälkeen joukkueet sijoitetaan jatkokaavioihinsa.
Joukkueessa ovat Aurora Nurminen, Helmi Suominen, Zada Nian Rasul, Vilma Katoperä, Alina Löytönen, Helena Hahtokari, Laura Vahala, Olivia Klemola ja Silja Salokangas.
Joukkuetta voi seurata Instagramissa hashtagilla @ltuhvv.
 
Pekka Remes
 

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.