Urheilu | 26.06.2024 13:11

Kaapo Kakolle vuoden NHL-sopimus

Lietolaislähtöinen jääkiekon maailmanmestari Kaapo Kakko on solminut vuoden mittaisen sopimuksen edustamansa New York Rangersin kanssa. Uusi sopimus takaa Kakolle reilun 2,2 miljoonan euron vuosiansiot, jotka eivät merkittävästi nousseet edeltävältä kaudelta.

Rangers varasi Kakon oikeudet NHL:n varaustilaisuuden toisena pelaajana vuonna 2019. Tämä toinen varausvuoro sivuaa suomalaispelaajien korkeinta sijaa NHL:n varaustilaisuudessa; samalla sijalla on varattu tuore Stanley Cup -voittaja Alexander Barkov, kauppahuhujen kohteena oleva Patrik Laine ja uransa päättänyt Kari Lehtonen.

Viime kausi Rangersissa ei sujunut Kakolta odotusten mukaisesti. Runkosarjassa hän keräsi 19 pistettä, ja pudotuspeleissä saldo jäi vain kahteen pisteeseen. Hän ei aina mahtunut pelaavaan kokoonpanoon pudotuspelien aikana.

Maltillinen palkankorotus ja lyhyt sopimus viittaavat siihen, että odotukset eivät ole täysin kohdanneet Kakon pelisuoritusten kanssa. Tulevalla kaudella Kakolla on mahdollisuus osoittaa olevansa potentiaalinsa mittainen pelaaja ja varmistaa pidempi sopimus tuleville kausille.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.