Urheilu | 26.01.2023 12:17

Hevoselle, ohjastajille ja hoitajalle jaettiin palkinoja Lahden Ravigaalassa

Hevoselle, ohjastajille ja hoitajalle jaettiin palkinoja Lahden Ravigaalassa

Lietolaisen Harri Koivusen ravitallilla vuodesta 2019 työskennellyt Saana Koivunen (s. 2000) palkittiin lauantaina Ravigaalassa vuoden hevosenhoitajana.

Viime vuoden aikana Saana Koivusen hoidokit juoksivat yhteensä 31 voittoa. Saana Koivunen, joka ei nimestä huolimatta ole sukua Harri Koivuselle, lopetti Metsämäessä marraskuussa ja on nyt töissä Vihdissä. Lahdessa pidetyssä Ravigaalassa hän lupasi jatkaa tavalla tai toiselle edelleen työtään hevosten parissa.

Vuoden lämminverisenä pakittiin lietolaisen First Ready Cashin omistama Dusktodawn Boogie.

Kenneth Danielsenin valmentama ja Päivi Pihlgrenin hoitama tamma sai myös kunniamaininnan sensaatiomaisesta kaudestaan, joka alkoi talvella Ranskassa ja päättyi kotimaassa Derbyn, Derbyn Tammachampionin ja Villinmiehen Tammakilvan voittoihin.

Kymmenestä kilpailustaan Dusktodawn Boogie voitti kahdeksan ja keräsi 273.325 euron palkinnot.

Ravigaalan yleisöäänestyksessä vuoden hevoseksi Dusktodawn Boogie keräsi kolmanneksi eniten ääniä ravikuningas Evartin ja Parvelan Retun jälkeen.

Yleisöäänestyksessä vuoden sykähdyttävimmästä ravihetkestä kolmanneksi nousi Dusktodawn Boogien Derby-voitto johtavan rinnalta. Sykähdyttävimmäksi koettiin Evartin ja Parvelan Retun kamppailu kuninkuudesta.

Lahden Sibeliustalolla saivat palkintonsa myös kokelaskuskien Salamakypärät-sarjan toistamiseen voittanut lietolainen Jere Hurme ja Montekypärien kaarinalainen voittaja Miisa Pulkkanen, joka toimii vapaa-aikoinaan hevosten parissa Metsämäessä Jyrki Filatoffin tallilla.

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.