Urheilu | 20.07.2023 09:16

Dusktodawn Boogien kilpaura katkolla

Dusktodawn Boogien kilpaura katkolla

Dusktodawn Boogie on nostanut valmentaja Kenneth Danielsenin ja hoitaja Päivi Pihlgrenin suomalaisen raviurheilun huipulle.

Yli 50 prosentin voittotahdilla kaviouria kiitänyt viisivuotias Dusktodawn Boogie joko lopettaa kilpauransa huipulla tai ainakin siirtää sen jatkoa. Syy on selvä: lietolaisen First Ready Cashin eli valmentaja Kenneth Danielsenin lähipiirin omistama tamma on tiineenä Father Patrickista.

—Ehkä hevosta treenataan varsan jälkeen uudestaan. Katsotaan, miten tamma selviää vammoistaan, Danielsen kertoi.

Dusktodawn Boogien piti alunperin palata edellisvuoden tavoin talvella Ranskaan kilpailemaan. Sitten kauden avaus oli tarkoitus tehdä Oslo Grand Prix’ssä, johon hevonen oli kutsun saanut. Kutsu tuli myös St Micheliin, mutta jalkavamma muutti kaikki nämä suunnitelmat.

Dusktodawn Boogien viimeiseksi kilpailuksi ainakin toistaiseksi jäi syyskuinen Villinmiehen Tammakilvan voitto Lappeenrannassa uudella SE-ajalla 12,1a.

Urallaan Pine Tip Boogien tytär on voittanut 31 kilpailustaan 18. Rahaa tamma takoi radoilta omistajalleen 381.525 euroa.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.