Paikalliset | 12.10.2020 14:35

Satiaismäen alikulkukäytävän rakentamistyöt valmistumassa

Satiaismäen alikulkukäytävän rakentamistyöt valmistumassa

Satteenmäeksikin kutsuttu Satiaismäen alikulku on valmistumassa. Ajoradan liikenne ohjataan huomisesta alkaen takaisin Hämeentielle.

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen rakentaman Satteenmäen alikulkukäytävän rakentamistyöt ovat valmistumassa. Ajoneuvoliikenne siirretään työnaikaiselta kiertotieltä takaisin valtatielle 10 huomenna tiistaina, mutta kevyen liikenteen väylän ja alikulkukäytävän viimeistelytyöt jatkuvat vielä lokakuun ajan. Rakennustöiden ajaksi poistetut pysäkit otetaan uudelleen käyttöön lokakuun lopussa. Työmaan kohdalla alennettu nopeusrajoitus poistuu vasta hankkeen valmistuttua kokonaisuudessaan.
Lokakuun lopussa rakennuspaikalle rakennetaan viimeinen päällystekerros.

Alikulkukäytävän rakennustöiden ajaksi poistetut Vanhalinnan linja-autopysäkit 5001 ja 5002 otetaan uudelleen käyttöön kevyen liikenteen väylän rakentamistöiden valmistuessa lokakuun lopussa.
Hanke on toteutettu osana Turun kaupunkiseudun maankäytön, asumisen ja liikenteen (MAL) ohjelmaa. Hankkeen tarkoituksena on parantaa jalankulku- ja pyöräilyliikenteen sekä joukkoliikenteen olosuhteita alueella.
Urakoitsijana toimii Terrawise Oy.

Matti Lehtonen

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.