Paikalliset | 28.09.2020 16:03

Ravintola Hus Lindman, kahvila Fika ja kahvila-ravintola Vilja sulkevat ovensa

Kolmea ravintolaa Turussa ja Liedossa pyörittävä Ab Huli Oy on hallituksen päätöksellä jättänyt konkurssihakemuksen, joka Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa hyväksyttiin viime perjantaina.
—Yrityksemme liiketoiminta on koronapandemiasta johtuen ollut tappiollista maaliskuusta asti, eikä muutosta lounas- ja tilausravintolatoimen osalta ole loppuvuodelle näkyvissä. Ilman epidemiaa Hus Lindmanilla olisi ollut edessä yhdeksänvuotisen toimintansa paras vuosi. Yritystoimintamme kiinteät kulut ovat saneeraustoimenpiteistä huolimatta olleet varsin korkeat. Koska emme halunneet tinkiä laadusta ja hyvästä palvelusta, josta Ab Huli Oy on tullut tunnetuksi, ainoaksi vaihtoehdoksemme jäi raskas päätös lopettaa kaikki kolme toimipistettämme sekä catering-palvelut, kertoo Hulin lietolainen toimitusjohtaja Henrik Ulfstedt.
Ravintola Hus Lindmanissa ja kahvila-ravintola Viljassa jatketaan vielä toimintaa lounaan ja tilausten merkeissä loppuviikon ajan.

Matti Lehtonen

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.