Paikalliset | 03.09.2020 08:27

Virolainen jätti eronpyyntönsä valtuustolle

Neljännen kauden lietolainen kunnanvaltuutettu ja kolmannen kauden kansanedustaja Anne-Mari Virolainen (kok.) on muuttanut Liedon Littoisista Kaarinan puolelle rajaa. Maanantainen kunnanvaltuuston kokous oli täten Virolaisen viimeinen ainakin tällä erää.
Virolainen muisteli päätöspuheenvuorossaan oman valtuustoaikansa alkua.
—Tuolloin vuonna 2004 Turun Tienoo kirjoitti Liedon tehneen historiaa, kun sekä kunnanhallituksen että kunnanvaltuuston johtoon valittiin nainen. Minun ja Anna-Liisa Koiviston (kesk.) saavutus onkin jäänyt Liedossa traditioksi, mikäli muistan oikein.
Virolainen kiitteli nykyiset ja menneet valtuustokollegat, paikallislehden ja puolueensa paikallisyhdistyksen, mutta nosti erityisen merkittäväksi tekijäksi kunnan virkamiehet.
—Liedolla on ollut hyvä herraonni, mikä on näkynyt erityisesti maankäytössä, kaavoituksessa ja tonttikaupassa. Naapurikunnista on kyselty, että millä keinoilla Lieto on lobannut isoja yhtiöitä, kun niin moni on Lietoon muuttanut. Olen vastannut, ettei mitenkään, mutta meillä on vastattu puhelimeen.
Virolaisen tilalle Liedon kunnanvaltuustoon nousee loppukauden ajaksi kokoomuksen ja kd:n valtuustoryhmän ensimmäinen varajäsen Marko Raikasniemi. Liedon keskustassa asuva Raikasniemi työskentelee myyntipäällikkönä.

Matti Lehtonen

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.