Paikalliset | 02.08.2020 20:40

Ensikertalainen Sheikki heti neljäs Kuninkuusraveissa

Ensikertalainen Sheikki heti neljäs Kuninkuusraveissa

Lauantain avausmatkalla 2.100 metrillä Arto Hammarin ajama Sheikki (12) juuttui loppupään ruuhkaan, mutta sunnuntaina meno näytti paljon paremmalta.

Vaikka alku eli lauantain 2.100 metrin kisa näytti vaikealta, sunnuntaina Seinäjoella päivä alkoi paistaa risukasaan.

Lietolaisen  Matti Lautamäen omistama ja valmentama Sheikki ravasi kuninkuuskilpailun avausmatkalla sijalle 11 ja jäi kärkihevosesta Evartista kauas.

Sunnuntain mailin kisassa Arto Hammarin ajama Sheikki oli viides, ja iltapäivän päätösmatkalla lietolaisori pinnisti rohkealla juoksulla lähdön kolmanneksi kunikuudesta taistelleiden vkiime vuoden kuninkaan Tähen Toivomuksen ja haastajan Evartin perässä.

Steyermatkan vahva esitys vei Sheikin kokonaiskisan neljänneksi. Kokonaisajoissa edellä olivat vain Evartti, Tähen Toivomus ja Vixus. Eroa seppeleeseen jä ensikertalaisella Sheikillä 8,3 sekuntia.

Seinäjoella rajatun yleisön edessä ratkaistiin myös suomenhevosten montén Suomen mestaruus. Sen vei Kolarista lakeudelle saapunut Niemen Eemil. Vahtolaisen Bella Varjosen valmentama ja Paula Keräsen ratsastama Villiäijä oli SM-kuudes.


Kuninkuusraveista tarkemmin ensi torstaina Turun Tienoossa.

 

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.