Paikalliset | 09.07.2020 12:57

Turun terveysasemien puhelinpalvelut ruuhkautuneet

Turun terveysasemien puhelinpalvelut ruuhkautuneet

Keskustan terveysasemalle asioimaan mielivä ei välttämättä saa joka hetki yhteyttä puhelimella.

Kun aikoja terveysasemille ja suun terveydenhuoltoon varataan poikkeuksellisen   paljon ja samaan aikaan osa henkilökunnasta on lomalla ja töissä on kesäsijaisia, puhelinpalvelu ruuhkautuu.

Poikkeuksellisen kevään ja kesän takia terveysasemien ajanvarauspuhelin soi vilkkaasti. Esimerkiksi kesäkuussa puhelinpalveluun on otettu yhteyttä 25 prosenttia enemmän kuin kesällä 2019.

— Moni viettää kesälomaansa tänä vuonna kotona ja kun on aikaa, päätetään edetä keväällä hoitamatta jääneiden terveysasioiden kanssa. Tämä ja henkilökunnan lomien yhdenaikaisuus ruuhkauttavat toimintaamme. Pahoittelemme tilannetta, ylilääkäri Suvi Vainiomäki Turun avoterveydenhuollon palveluista sanoo.

—Suun terveydenhuolto joutui koronatilanteen takia perumaan paljon aikoja keväällä. Uudet ajat lähetetään asiakkaille ilman yhteydenottoa. Näitä aikoja lähetetään koko kesän ajan, joten kannattaa odottaa kutsua meiltä päin. Ajanvarauspalvelumme palvelee tavalliseen tapaan muissa asioissa, kertoo johtava ylihammaslääkäri Marina Merne-Grafström.

Merja Vainionpää | 14.07.2020 11:52

Ei asia pahoittelemalla järjesty ! Olen nyt kaksi kuukautta yrittänyt saada aikaa lääkärille siinä onnistumatta. Pitäisi päästä laboratorioon kokeille ja lääkärille on useampaakin eri asiaa, koska olen pitkäaikais sairas, kaikki on hoitamatta ! Kyllä on järkyttävää tuollainen asioiden hoito, onhan sentään terveydestä kysymys.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.