Paikalliset | 08.07.2020 15:06

Kesäkahville keskiviikkoisin

Kesäkahville keskiviikkoisin

Saara Virtanen oli leiponut vadelmapiirakan kesäkahvilan avajaispäiväksi.

RUSKO  Ruskolla K-Marketin parkkipaikan laidalla sijaitseva idyllinen Ketosen torppa on avannut ovensa jälleen kesäkahvilatoiminnalle. Keskiviikkoisin kello 13—16 avoinna oleva kahvila tarjoaa asiakkailleen kahvia, teetä ja leipomuksia. 

Emäntänä kahvilassa häärää Saara Virtanen, joka itse leipoo tarjottavat herkut. Tällä kertaa tarjolla oli mokkapaloja ja vadelmapiirakkaa. Kesäkahvila on avoinna elokuun loppuun saakka.

Rusko-seura hallinnoi torppaa

Rusko-seuran johtokunnassa vaikuttava Toini Salmi oli paikalla kahvilan avajaispäivänä. Hän kertoo, että kahvila on loistava kohtaamispaikka ihmisille, jotka kaipaavat juttuseuraa.

—Rusko-seura on hallinnoinut paikkaa yli kymmenen vuotta. Torppa on yli sata vuotta vanha ja oli aikanaan omien isovanhempieni koti.

Talo toimii varsinaisena maamerkkinä Ruskon keskustassa. Siellä järjestetään paljon kokoontumisia, kuten esimerkiksi taloyhtiöiden yhtiökokouksia. Myös myyjäiset ja juhlien järjestäminen ovat mahdollisia.

Nykyisin talo on suojeltu rakennus. Myös talon pihan kunnon eteen on nähty vaivaa. Uusi varastokoppi ja tänä kesänä valmistunut aita reunustavat pihapiiriä. Talon takana on runsaasti kukkia, jotka on saatu ruskolasista pihoista.

Ina Virtanen

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.