Paikalliset | 14.05.2020 16:09

UFF:n vaatekeräys jatkuu jälleen normaalisti kaikissa Rinki-ekopisteissä

Ringin yhteistyökumppani UFF jatkaa jälleen vaatekeräystä kaikkialla Suomessa normaaliin tapaan. Myös kaikkiin Rinki-ekopisteiden vaatekeräyslaatikkoihin voi palauttaa lahjoituksia. Pakkauskeräys toimii edelleen kaikilla Rinki-ekopisteillä normaalisti.

Keräyslaatikoiden poikkeustilanteesta kertovat tiedotteet poistuvat viikon sisällä ja kuluttajat voivat huoletta jo lahjoittaa vaatetta keräykseen.

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne vaatekeräyksessä on helpottanut, joten kerättyjen vaatteiden käsittely ja toimittaminen eteenpäin myymälöihin ja tukkumyyntiin toimii taas.

Vaatekeräyspisteiden tyhjennyksessä voi edelleen ilmetä ruuhkaa tai keräyslaatikot voivat olla epätavallisen täysiä. Vaatelahjoituksia ei saa missään tilanteissa jättää maahan, jotta ne eivät leviä ympäristöön, eivätkä joudu jätteisiin.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.