Paikalliset | 07.05.2020 06:00

Härkätielle tarvitaan lääkäreitä ja hoitajia

Lieto Sosiaali- ja terveyslautakunnan jaosto hakee täyttölupaa kolmen terveyskeskuslääkärin ja kahden sairaanhoitajan vakansseille.

Kaksi terveyskeskuslääkäriä ovat irtisanoutumassa virastaan 1.9.2020 alkaen eläköitymisen vuoksi. Toisen lääkärin pääasiallinen toimipaikka on ollut Tarvasjoella ja toisen Koskella. Tarkoitus on hakea näihin toimipaikkoihin koko- tai osa-aikainen terveyskeskuslääkäri. Kummatkin lääkärit ovat olleet yleislääketieteen erikoislääkäreitä. Tehtäväkohtaiset palkat ovat 5.712 ja 5.330 euroa kuukaudessa.

Mielenterveys-ja päihdepalveluista on sairaanhoitaja irtisanoutunut 31.8.2020 alkaen. Sairaanhoitaja on toiminut päihdehoitajana ja hän on peruskoulutukseltaan sairaanhoitaja, jolla on päihdehoitotyön koulutus.

Sairaalapalveluissa osastotyöstä on sairaanhoitaja irtisanoutunut eläkkeelle jäämisen vuoksi. Sairaanhoitajien tehtäväkohtainen palkka on 2.501 euroa.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.