Paikalliset | 18.03.2020 15:32

Asiointiapua tarjolla ruskolaisille

RUSKO Ruskon kunta ja Ruskon seurakunta ovat päättäneet tarjota yhdessä vapaaehtoista ja luotettavaa apua niille kuntalaisille, joilla on vaikeuksia hoitaa arkisia asiointejaan koronavirusepidemian vuoksi.

Tällaisia tilanteita voivat olla vaikkapa ikäihmisen kaupassa tai apteekissa käynti, käteisen nosto automaatista tai ruoka-annoksen haku. Asiointiavustajat ovat kunnan hyvinvointitoimialan nuorisotyöntekijöitä ja seurakunnan työntekijöitä.

Apua tarjotaan mahdollisuuksien mukaan ja yksilöllisen tilanteen harkinnan perusteella. Jos kuntalaisella on asiakkuus kotihoitoon tai oikeus kotipalveluun, suositellaan otettavan yhteyttä ensi sijassa Raision sosiaali- ja terveystoimeen.

Yhteydenotot vapaaehtoisen asiointiavun pyytämistä varten arkisin klo 8–16: erityisnuorisotyövastaava Johannes Vainio 044 433 3677 tai diakoni Anne Jaatinen 044 720 3706.

(Lähde: Ruskon kunta)

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.