Urheilu | 05.03.2020 09:05

Sheikki hallitsi Grand Prix’ssa

Sheikki hallitsi Grand Prix’ssa

Arto Hammar ohjasti lietolaisella Sheikillä arvovoiton Lahden Jokimaalla.

Lietolaisen Matti Lautamäen omistama ja valmentama Sheikki voitti Lahdessa  Kavioliiga Grand Prix'n kylmäveristen kisan ja 20.000 euron palkinnon vahvalla ominaisuudellaan eli sitkeällä kirillä. Arto Hammar ajoi oriin voittoon tuloksella 23,7a.

Kymmenvuotias Sheikki on alkuvuoden kuudesta startista voittanut neljä ja tienannut jo nyt enemmän kuin koko viime vuonna.

Lämminveristen Grand Prix'ssa lietolaisen Harri Koivusen valmennettavat hankkivat 16.000 euroa. Harri Koivusen itse ajama Shadow Of Brisbane (13,4a) oli toinen ja Olli Koivusen kuskaama Sobel Conway (13,4a) kolmas.

Koivusen talliin Lahdesta tuli myös voitto Selene Lunella (13,3) ja kakkonen Callela Einsteinilla (13,8a). Kumpikin juoksi ennätyksensä.

Teivossa tiistaina lietolainen Jarno Kallionpää jäin hivenen voitosta Orvar Iverillä (16,3a). Voiton samalla ajalla otti Olli-Pekka Holopaisen Alws Lily.

Koivusen tallin Teivon tuomisina oli Jyride Luxin (17,2) voitto. Jyrki Filatoffin H.V. Tureks oli oman kisansa kakkonen ennätyksellään 31,3.

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.