Paikalliset | 04.12.2019 14:59

Lietoon 35 uutta asumisoikeusasuntoa

Lietoon 35 uutta asumisoikeusasuntoa

Havainnekuva Nuolemontie 22:een rakennettavasta kuusikerroksisesta talosta, johon tulee 35 asumisoikeusasuntoa.

LIETO TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa Nuolemontie 22:een yhteensä 35 kerrostaloasuntoa. Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on marraskuun 2020 lopussa.

Kuusikerroksisen talon asuntojakaumassa vaihtoehtoja on tupakeittiöllisistä 38 neliön yksiöistä 78 neliön neljän huoneen perheasuntoihin, joissa on kaikissa tilava parveke. Asuntoihin tulee laminaattilattiat ja maalatut seinät. Pesuhuoneet laatoitetaan, ja kaikissa asunnoissa on oma sauna.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Hartela Länsi-Suomi Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy.

Uusi kerrostalo tulee samaan kokonaisuuteen, jossa on jo TA-Asumisoikeus Oy:n kaksi kerrostaloa: vuonna 2016 valmistunut Piispalantie 1 ja tänä vuonna valmistunut Piispalantie 3.

Kysyntää asumisoikeusasunnoille tuntuu Liedossa olevan, sillä uusimmassa talossa on yksi vapaa asunto ja Piispalantie 1:ssä kaksi vapaata asuntoa.

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.