Paikalliset | 21.11.2019 08:52

Uimahallin tulevaisuudesta kolme vaihtoehtoa

TARVASJOKI  Liedon kunnan ainoan uimahallin tulevaisuus on epävarma. Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta toteaa kantanaan, että paras ratkaisu uimahallin tulevaisuuden kannalta olisi sen myynti ulkopuoliselle taholle. Toinen vaihtoehto on hallin sulkeminen ensi kesänä.

Tarvasjoen uimahallissa käy vuosittain reilut 10.000 asiakasta. Vuosittainen kulu kunnalle on 130.000—140.000 euroa. Mikäli kunnanvaltuusto niin päättää, voidaan toimintaa toki jatkaa myös entiseen malliin.

Tarvashovi Oy:n hallitus on päättänyt aloittaa Liedon kunnan kanssa neuvottelut koko kiinteistön lunastamisesta takaisin yhtiölle. Mikäli tämä toteutuisi, uimahallin lippuhinnat todennäköisesti nousisivat.

Matti Lehtonen

Regina Niemi | 18.12.2019 17:38

Miksi ihmeessä kaikki mikä liitty Tarvasjokeen pitäisi lopettaa. Kun ei pystytä kuitenkaan Lietoon edes kaikkien kaipaamaan uimahallia rakentamaan. Tarvasjoki on ja tulee aina olemaan oma pieni kunta jonka etuja on vaalittava kaikin mahdillisin tavoin Kirjasto auton lopettaminen on mielestäni jo kaiken huippu..Kun kuitenkin Tarvasjoella oli oma kirjasto jossa ihmiset tapasivat ja tarpeen tullen käydä lukemassa lehdet nyt tämäkin on otettu heiltä pois .. siis missä on inhillilimisyys ihmisiä kohtaan??? Ei Lieto ole mailman napa jonka mukaan on pyörittävä, meillä kaikilla on myös kotiseutu jota tulee jokaisen puolustaa.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta!