Urheilu | 16.10.2019 15:41

Ruskolle ja LTU:lle täydet pisteet 3-sarjassa

Ruskon Pallo -67 ja LTU Black ottivat täydet pisteet lentopallon naisten 3-sarjassa.

Rusko voitti Nousiaisten Suden erin 0—3 (16—25, 16—25, 22—25).

—Kirkkaimpana ajatuksena on, että voitimme pelin. Nyt on tärkeää pisteiden keruu. Suoritustaso ei vielä nouse korkealle. Kivireen vetämistä oli myös valmennuksen puolella, kertoo Ruskon valmentaja Matti Ellmén.

—Pelissä oli paljon hyviäkin hetkiä ja mallikkaita suorituksia. Voitto ei tule palaamatta. Siinä olemme oikealla tiellä tavoitteiden saavuttamiseksi.

LTU Black haki pisteet Someron Pallolta, jolla on lohkossa kaksi joukkuetta. LTU voitti erin 0—3 (14—25, 19—25, 23—25). Joukkue aloitti normaalista poiketen alusta asti täysillä ja liikkuen kentällä.

—Varsinkin nosto- ja puolustuspelissä takakentän kuningatar ja joukkueen kapteeni Alli Brander näytti esimerkkiä, kiittää joukkueenjohtaja Markus Vesanen.

Somero heräsi alun jälkeen taistelemaan kolmannessa erässä, jota se alussa vei hienokseltaan. LTU kuitenkin kiri Someron johdon kiinni.

—Kolmannessa erässä nähtiin huimia pitkiä palloralleja. Tunnelma Joensuun koulun salissa lähenteli jo maajoukkuetunnelmaa pisteiden mennessä puolin jo toisin. Yleisöäkin oli paikalla lähes viisikymmentä.

Blackin libero Hilla Paasio lämpeni yleisön mukana ja noukki joukon mahdottomia pelastuksia, jotka siivittivät littoislaiset erävoittoon.

—Tytöt pelasivat kauden parhaan pelinsä ja voittivat ansaitusti, päättää Vesanen. 

LTU Blackin pelit voi nähdä livenä ja jälkilähetyksinä joukkueen Facebook-sivulta.

Rusko pelaa seuraavaksi kotiottelun Someron Palloa vastaan tänään torstaina. LTU pelaa myös kotiottelun. Lauantaina se kohtaa Raision Loimu Juniorit.

Pekka Remes

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.