Urheilu | 25.07.2019 09:26

Phoenixille runkosarjassa pelkkiä voittoja

Tienoo Raisiolainen amerikkalaista jalkapalloa pelaava West Coast Phoenix menestyi komeasti naisten 1. divisioonan runkosarjassa. Kuudesta ottelusta häviöitä oli pyöreä nolla.
—Puolustus on pelannut kurinalaisesti ja onhan se hienoa, että maalisuhde on reilu 300 pistettä plussalla. Runkosarjassa päästämämme 24 pistettä on historiallisen pieni, päävalmentaja Joni Lehtomäki kommentoi seuran blogissa.
Joukkue pelasi runkosarjan viimeisen pelinsä Ruskon urheilukentällä 14. heinäkuuta. Vastassa oli helsinkiläinen Wolverines Blue, joka kaatui murskalukemin 98—0.
—Onnistuimme hyvin parantamaan omaa peliämme ottelusta toiseen. Wolverinesia vastaan saimme ajattua niitä pelejä sisään, joita tulemme tarvitsemaan pudotuspeleissä.
Pelikentät hiljenevät nyt EM-kisojen ajaksi. Ensimmäisen välieräpelin West Coast Phoenix mittelöi elokuun 25. päivänä Raision Kerttulan urheilukentällä.

Maria Suomi

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.