Urheilu | 18.06.2019 08:37

Cameron Evo vahva Kouvolassa

Cameron Evo vahva Kouvolassa

Olli Koivunen ohjasti Kouvolassa voiton isänsä Harrin valmentamalla Cameron Evolla. Hevosen hoitaja on Elli Haulivuori. (Kuva: Hippos/Hanna Laakso)

Aiemmista kymmenestä voitostaan lähes 160.000 euroa hankkinut viisivuotias Cameron Evo jatkoi vahvaa menoaan lauantaina Kouvolan T75-raveissa.

Lietolaisen Harri Koivusen valmentama ja Olli Koivusen ajama ori voitti viisivuotiaille rajatun ryhmäajon ajalla 13,0a ja lisäsi tililleen 7.000 euroa. Hannu Torvisen kuskaamaan Mark Moreen (13.1a) tuli maalisuoralla tarvittava ero.

Olli Koivuselle kirjattiin myös nelivuotislähdön voitto. Harri Koivusen treenaama Staro Moscino meni leikitellen ykköseksi kilometriajalla 14.1a ja otti omistajille kymppitonnin.

Olli Koivunen oli mukana myöskansainvälisessä Kymi Grand Prix'ssä Timo Nurmoksen valmentamalla Eeliksellä. Ruuna ei ole mikään raketti startissa, joten Koivunen joutui jäämään takapareihin ja sitten sisäradalle pussiin. Viimeisen kaarteen alla valjakko pääsi vapaammille vesille, mutta joutui kiertämään loppusuoralla kaikkein uloimpana ja jäi ennätyksellään 12,0a seitsemänneksi.

—Jos maalisuora olisi hieman pidempi, olisimme olleet ainakin toisena, Koivunen sanoi. Eeliksellä oli viimeisellä sadalla metrillä paras vauhti, mutta se ei riittänyt. Voiton ja 100.000 euroa vei Joakim Lövgrenin ohjastama ruotsalaisori Racing Magne (11,7a).

Kouvolan Jouni Kaikko Memorialissa Olli Koivunen ohjasti Golda Parisin (13,5a) neljänneksi.

Teivossa perjantaina Harri Koivusen valmentama Magnifico S oli ensimmäistä kertaa montékilpailussa ja voitti Jenni Kaija selässään ajalla 14,0a.

Koivusen tallin Juiceman (13,5a) oli omassa kisassaan kolmas. Lietolaisen Seppo Mäntyniemen omistama ja valmentama Amazing Warrior (14,7a) paineli Mika Forssin ohjastamana Teivosta voiton.

Riihimäen sunnuntairaveista Metsämäkeen voiton valmentajana toi Jyrki Filatoff Antti Teivaisen ajamalla H.V. Tureksilla (32,5a) ja kakkosrahat itse ohjastamallaan Rokkoffilla (29,6).

Rauli Ala-Karvia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi
Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.7.2019 alkaen (sis. alv 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.